Nově vzniklý projekt SKUGGSJÁ potěší příznivce Norů ENSLAVED a WARDRUNA. Ivar Bjørnson (ENSLAVED) a Einar „Kvitrafn“ Selvik (WARDRUNA) si totiž připravili materiál mixující výraz obou kapel v jeden celek, a tak se můžete těšit na originální propojení progrese a neofolku severského střihu. Skladbu „Vitkispá“ naleznete níže, debut projektu vyjde u Season of Mist 11. března!

A NOEND OF MINE je novým vedlejším projektem Antona Belova a Alexe Vynogradoffa, dvou členů ruských snílků KAUAN. Nové album „The Serenity’s Eve“ by mělo vyjít v následujících týdnech, skladbu „The Gates “ naleznete níže.

U zámořského labelu Fallen Empire Records vychází LP islandské kapele Misþyrming, jedná se o debut „Söngvar elds og óreiðu“. Bude k sehnání v červeno-černém vydání. Dále své LP vydává i smečka SERPENT LAIR z Dánska. Jedná se o limitovanou edici o 500 kusech debutního materiálu „Circumambulating the Stillborn“.

Finský projekt black metalu melancholického rázu WYRD streamuje další skladbu pojmenovanou „Man of Silent Waters“ z připravovaného CD„Death of the Sun“. Album ale nakonec vyjde s mírným zpožděním, tedy 18. března u Moribund Records.

O autorovi

Ze slov věty skládám pro iDnes a web Technet, společnosti Tiscali, Digital Plus a hudební stránky Marastmusic, Obscuro, Metalirium a The Haunted Mind. Navíc pracuji na své první knize a sbírce básní.

Odběr
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Všechny vaše komentáře
0
Moc by nás zajímalo co si o tomto článku myslíte, napište komentář!x
()
x