Ruští SUNLESS RISE určitě způsobí velký rozruch s jejich novým albem „Unrevealed,“ které je plné hlasitého, epického a velkolepého progressive/melodic death metalu. To vše je podtrženo charismatickým skladatelem písní, který píše poutavě plynoucí aranže, a jehož hudební um dosahuje vrcholu. Hvězdná kytarová a klávesová technika s rafinovanými riffy splňuje složitost progressive metalu a zároveň zachovává atmosféru desky. Zvuk, který by jim mohly ostatní kapely závidět. Chytlavost melodií, která si vás získá skladbu po skladbě. Fanoušci Children Of Bodom, Wintersun a finského metalu budou nadmíru spokojeni.

Debut kapely SUNLESS RISE – „Unrevealed“ následuje stopy oceňovaného EP, vydaného v roce 2009. Zmíněné EP, pojmenované po kapele, získalo vysoké hodnocení po celém světě. Desku „Unrevealed“ vydali až po 6 letech nejprve v Evropě a později i na jiných kontinentech.

Album vypráví příběh člověka, který zničil lidstvo. Hrál hlavní roli v proměnlivé situaci, která vedla k velké katastrofě. Tento muž se však rozhodl utéct do mysteriózní sféry mimo čas a prostor i mimo život a smrt. Jeho cesta začala koncem světa a zavedla jej do pokroucených antických říší starověkých kultů a zapomenutých kultur. Příběh vypráví o budoucnosti i minulosti světa, promítajícího se skrz spirituální znovuzrození člověka. O parabole nepředstavitelného konce.

Poslech: https://sunlessrise.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sunless-Rise/

UNREVEALED seznam skladeb:
1. Nothing to Save
2. Ghosts of the Past
3. Awakening
4. Lost Path
5. Eidolon
6. Reborn
7. Recovering the Truth
8. The Burnt and the Frozen
9. The Forgiven
10. Sunless Rise

SUNLESS RISE jsou:
Kirill Ershov (vokály)
Alexandr Becker (kytary, vokály)
Sergey Shulzhenko (klávesy, vokály)
Evgeniy Kasitsin (basa, vokály)
Alexey Malenkikh (bicí)

*Kapela SUNLESS RISE vydala album UNREVEALED svépomocí 30. listopadu 2015.

O autorovi

Cvok, hater, milovník hudby, dobrého piva, rumu a všeho co je dobré..

Odběr
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Všechny vaše komentáře
0
Moc by nás zajímalo co si o tomto článku myslíte, napište komentář!x
()
x