WELICORUSS (symphonic pagan/black- Novosibirsk, Rusko)
Název skupiny WelicoRuss má historický význam, odvozený od názvu starého Severo-Východního Ruska. Název je také odkazem na ruského revolucionáře Černyševského. Zatímco zvuk a obraznost kapely s jejich tmou a intenzitou bezpochybně patří ke black metalu, hudba WelicoRuss také obsahuje tradiční lidové melodie a symfonické prvky. Texty, koncepce a ideologie jsou inspirovány starým Ruskem.
Welicoruss zahraje svuj velky setlist obsahujici nejlepší pisni ze všech desek!

Netherfell je polská folkmetalová kapela, která ráda spojuje lidové melodie a metal – hlavně death metal a metalcore. Ve své hudbě kapela často používá spoustu tradičních folkových nástrojů jako jsou například dudy, niněra, balalajka a flétna.

OHEN (Blackened symphonic metal)
Trnavskí sympho-blekáči v roku 2014 uviedli svoj debutový album Mortal Man na ktorom sa snúbi temná atmosféra vybudovaná orchestrálnymi nástrojmi spolu s krutými gitarami a bohatými vokálmi. Ich témy sa dotýkajú apokalypsy, súdnych dní a boja človeka so svojím vlastným duchovným vnútrom.

MANYAC (Thrash metal)
Energický a nekompromisný Thrash zo Serede pri ktorom si tvoj krk len tak neoddýchne. Chalani sršia gitarovými riffmi len taká radosť a v spojení s vražedným vokálom z vás vytlčú maximum. Debutový album ešte nevydali, no arzenál majú požehnaný.

Doors Open – 19 30
Start – 20 00

ROCK CLUB TARTAROS
Nám.SNP 5 Banská Bystrica (vstup z opačnej strany od kina Urpín)
www.tartaros.sk

Pro více informací navštivte KALENDÁŘI AKCÍ!

Více informací brzy!

O autorovi

Ze slov věty skládám pro iDnes a web Technet, společnosti Tiscali, Digital Plus a hudební stránky Marastmusic, Obscuro, Metalirium a The Haunted Mind. Navíc pracuji na své první knize a sbírce básní.

Odběr
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Všechny vaše komentáře
0
Moc by nás zajímalo co si o tomto článku myslíte, napište komentář!x
()
x