V sobotu 9. března vypukne v plzeňském KD Šeříková již třinácté pokračování festivalu DEADLY STORM. Festival pořádaný webzinem Deadly Storm dává prostor českým a zahraničním undergroundovým kapelám. Opět na vás čekají dvě pódia, příjemné prostředí a spousta legrace, tak si tuto jarní plzeňskou metalovou událost rozhodně nenechte ujít!

Kapely:

KAAR – thrash metal (Praha) – thrashoví neznabozi, před kterými se zavírají jeptišky na petlice! Špinavý poctivý thrash jak vystřižený ze starých učebnic.

FATALITY – death (Brno) – zdálo se vám někdy o tom, jak vás svlékají z kůže? Že ne? Tak se přijďte podívat na tuhle brněnskou partu. Má toho za sebou již spoustu a ukáže vám, jak se hraje pravý death metal!

CRANIAL CARNAGE – death metal (Uherský Ostroh) – neznáme nic krásnějšího, než čerstvě otevřený hrob. Tihle šílenci jsou na tom podobně, při jejich klasickém smrtícím kovu nadskakují víka od rakví!

MELANCHOLY PESSIMISM – death/grind (Uherské Hradiště) – dnes již legendární vyhlazovači lidských mozků. Bude to drtivé, drsné a surové, bude to peklo v přímém přenosu! Lahůdka pro všechny milovníky brutálních hudebních masakrů!

KANDAR – grind (Brno) – obdivovatelé hororových filmů a členové spousty českých hudebních uskupení. To je záruka kvality a drsně temného grindu, který způsobil zemětřesení nejen na české scéně! Grind!

GUTALAX – grind-rock’n’roll / Křemže – i ta nejkrásnější slečna musí zajít alespoň občas na záchod. Partičku GUTALAX asi netřeba představovat. Takže přátelé, k tanci a poslechu zvou jedni z nejpovolanějších! Zazní spousta hitů a jedno oko nezůstane hnědé!

HORRIBLE CREATURES – thrash/death (Karlovy Vary) – taky máte rádi, když stojíte pod pódiem a nasáváte sílu a energii? Tak se přijďte podívat na karlovarské maniaky HORRIBLE CREATURES. Roztrhají vás na kusy! Drtivý, zničující thrash death, který vás smete!

MORBITORY – old school death metal (Německo) – do starých katakomb vás pozvou němečtí MORBITORY. Kapela, která zraje jako dobře uleželá mrtvola. Tak i ty vezmi za kliku a vejdi do opuštěné márnice. Lebky, kosti, death metal, to je to oč tu běží! Masakr!

INFERIA – finská death grindová legenda, která k nám přijede oslavit 30 let své existence. Českému fanouškovi dobře známá skupina z festivalů jako Obscene Extreme, NTEY. Tohle bude totální masakr, který by si neměl nechat ujít nikdo, kdo se rád zaobírá ve volných chvílích hudební patologií. 

PROLAPSED – Tahle parta se k deathu a grindu umí postavit tím správným způsobem. Pokud se rádi koupete v krvi, dělá vám dobře křik pitvaných těl a s chutí trávíte svůj čas na opuštěných jatkách, tak neváhejte ani chvilku.

ET MORIEMUR – všem smutným nejen v Čechách známá doomová kapela. Každý rok se snažíme podporovat i skupiny z tohoto stylu. Pokud jsi fanoušek, tak si je nenech ujít. Tryzna může začít!

Vstupné/ entrance fee: 450,- kč v předprodeji/ 500,- kč na místě

Předprodej vstupenek:  http://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18895-deadly-storm-13

FB událost: https://www.facebook.com/events/404875923384629/

Více informací k události: https://obscuro.cz/event/deadly-storm-festival/

O autorovi

Odběr
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Všechny vaše komentáře
0
Moc by nás zajímalo co si o tomto článku myslíte, napište komentář!x
()
x